ADIYAMAN / MERKEZ - Mimar Sinan Ortaokulu

May

KALEM projesi kapsamında okulumuzun kardeş köy okulu Düzce İlkokulu ziyaret edilerek öğrencilerle etkinlikler yapıldı.

Nis

Sınıflar arası futbol turnuvamız sonuçlandı.

Küçüklerde 5/A ve 6/B arasında oynanan maçı 6/B sınıfı kazanarak, büyüklerde ise 7/A ve 7/B arasında oynanan maçı ise 7/B sınıfı kazanarak şampiyon oldular.

Şampiyon sınıflarımızı ve sınıf öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı okulumuzda yapılan etkinliklerle coşkuyla kutlandı. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale Zaferini ve Şehitlerini Anma Günü Düzenlendi.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabülü münasebetiyle okulumuzda program düzenlendi. Programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar, şiirler okundu. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Yeşilay haftası kapsamında okulumuzda drama etkinliği yapıldı.

Mrt

7 Mart günü öğrencilerden ve öğretmenlerden habersiz sivil savunma ekiplerinin kontrolündeki tatbikat yapıldı. Öğretmen ve öğrencilerin olası deprem ve doğal afetlere karşı hazırlıklı olunabilmesi amacıyla ilk etapta alarm verilerek, "çök, kapan, tutun "pozisyonu alındı. Bina tahliye edildi.

Mrt

KALEM projesi Değerler eğitiminin içeriği olan güven oyunu etkinliği düzenlendi.

Şbt

Okul müdürümüz, müdür yardımcımız, öğretmen ve öğrencilerimiz okuma etkinliğine katılıp keyifle kitaplarını okudular. Etkinlikle öğrencilerimizde kitap sevgisi oluşturmak, okuma alışkanlığı geliştirmek amaçlanmıştır.

Şbt

Toplumda afet farkındalık kültürünü oluşturmak ve afetlere dirençli bir toplum meydana getirmek amacıyla okulumuz  Afet Bilinci Eğitimi gerçekleştirilmiştir.

Şbt

Okulumuzda uygulanacak olan KALEM  proje çalışmalarının detaylarını belirlemek amacıyla öğretmenler toplantısı düzenlendi.

Şbt

Ayın öğrencisi seçimleri yapıldı ve bu seçimlerde ahlaki ve akademik olarak ilerleme dikkate alındı.

Şbt

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı 2. dönem veli toplantılarının birincisi 21 Şubat Çarşamba günü okulumuzda gerçekleştirildi. 6.sınıf öğrenci velilerinin yoğun katılımı ile gerçekleşen toplantı konferans salonunda yapıldı.Sınıf öğretmenlerinin yanında, rehber öğretmenler ile branş öğretmenleride katıldı.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde eşitli etkinlikler düzenledik.Yapılan etkinliklerde  Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK başta olmak üzere Aziz Şehitlerimizi ve Kahraman Gazilerimizi saygı ve şükranla andık.