T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADIYAMAN / MERKEZ - Mimar Sinan Ortaokulu

Mimar Sinan Ortaokulu

Telefon
04162162445
Belgegeçer
04162162445
WEB
https://mimarsinan02oo.meb.k12.tr
Adres
Kapcami Mh.1029.Sok.No54 Adıyaman/merkez
Vizyon
İstiyoruz ki... Okul olarak değişime açık, devamlı öğrenen, kendisini yenileyen, öğrenci merkezli, güçlü kültüre sahip, iletişim ağı kurup çatışmaları yönlendirebilen, iş doyumu ve moral sağlayarak dirik bir yapı oluşturan, tam öğrenme modelini benimsemiş, örgütsel, yönetsel ve eğitsel amaçları doğrultusunda çalışan ve devamlı iyiye ulaşmak için rekabet eden bir kurum olmak.
Misyon
"Biz... Bütün öğrencilerin öğretmenlerini sağlamak, onların bilgili, becerili ve kendine güvenen, Milli Eğitimin Genel Amaçlarını kazanmış bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onları 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Biz... Türk Milli Eğitiminin amaç ve ilkeleri doğrultusunda ilköğretimin amaçlarını, genel ilkelerini ve genel konularını göz önünde bulundurarak, Toplam Kalite Yönetiminin felsefesi doğrultusunda yönetim sunarak, insana değer veren, örgüt kültürünü oluşturmuş, hizmet verdikleri tarafından her zaman tercih edilen ve en yüksek başarıyı yakalayan bir okul olmak için varız."
Başarılar
Öğretmen :20
Öğrenci :173
Derslik :11
Çok Amaçlı Salon :1
Fen Laboratuvarı :1
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :2800
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM
Saatler
Derse Başlama:08.30 Ders Bitiş :14,45
Isınma
DOĞALGAZ
Bağlantı
Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil
İNGİLİZCE
Ulaşım
HASTANE VE KARAPINAR DOLMUŞLARI İLE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR
Servis Bilgisi
Yerleşim Yeri
KAPCAMİ MAH. 1029 SOK. NO:54 ADIYAMAN/MERKEZ
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
ADIYAMAN/MERKEZ
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Okulumuz 2021-2022 öğretim yılında düzenlenen Okul Sporları Hentbol Yıldız Erkek ve Hentbol Yıldız Kız dallarında İl birincisi oldular. Ayrıca aynı dalda bölge grup müsabakalarına katılarak Bingöl´de Türkiye Çeyrek Finaline katılma hakkını elde etmişlerdir.
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır